„Мерките срещу високата цена на тока трябва да започнат да

...
„Мерките срещу високата цена на тока трябва да започнат да
Коментари Харесай

Манолова: Мерките срещу скъпия ток трябва да започнат незабавно

„ Мерките против високата цена на тока би трябвало да стартират да се случват неотложно, тъй като България е единствената страна, която няма неотложен проект за поддръжка на бизнеса и потребителите. Ние сме в невиждана обстановка, в която сметките се усилват 4 пъти, токът скача 3 пъти по отношение на прогнозата цена на КЕВР от юли”, съобщи пред NOVA NEWS съпредседателят на „ Изправи се БГ! Ние идваме!” и претендент за народен представител Мая Манолова.

„ Бизнеси се затварят, компании банкрутират, инфлацията лети нагоре. Трябва да бъдат взети незабавни ограничения първо за поддръжка на дребните и междинни компании, на обществените институции, детските градини, медицинските институции, лечебните заведения. От в този момент би трябвало да се знае и поддръжката за семействата. От 1 януари ще има фрапантно повишение на всички сметки. Това е реалистичният сценарий”, уточни още тя.

Според нея държавното управление неотложно би трябвало да излезе с ангажимент, че институциите ще получат директна финансова поддръжка от страната в размер на нарасналите цени на ел.енергията по отношение на прогнозата на КЕВР. Манолова уточни, че в бюджета има 1 милиарда остатък.

Тя изрично удостовери, че съществени съперници на партията са ГЕРБ и Движение за права и свободи. За нея Борисов е въплъщение на властническия режим, на олигархията и на корупцията. А Делян Пеевски бил негов съучастник и двамата били свързани.

„ Този, който би трябвало да понесе цялата отговорност за безобразията в страната, в това число и в енергетиката, е този, който еднолично управляваше страната и ни докара до обстановката да имаме най-скъпия ток в Европа”, счита Манолова.

Тя е уверена, че най-после положителното, справедливостта и честните дела ще победят, ще има идващ парламент и болшинство на почтените в него, което да стартира значимите за българите промени.

За профила си в обществената мрежа TikTok Манолова показа, че е концепция на младия ѝ екип. Тя е на мнение, че с новаторски метод ще се приближи и до по-младите гласоподаватели. Манолова показа още, че откогато е в политиката няма време за обичаните си неща, като шаха.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР