Мерките на Столична община не бяха достатъчни. Снощният протест трябваше

...
Мерките на Столична община не бяха достатъчни. Снощният протест трябваше
Коментари Харесай

Атанасова за протестите: Мерките на СО не бяха достатъчни, проявите трябваше да се забранят

„ Мерките на Столична община не бяха задоволителни. Снощният митинг трябваше да бъде неразрешен. Всеки има право да стачкува, само че може би проявата  не трябваше да към самия Национален стадион. Може би трябваше по-добре да се реши дали може да има провокации “ Това разяснява ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова в предаването „ Тази заран “ по bTV.

Сред ранените има както протестиращи, по този начин и служители на реда

Относно оставката на Борислав Михайлов, ние имаме политическа позиция още от 2019 година - тогава Бойко Борисов му изиска оставката, добави тя.

Тя напомни, че през 2013 година поради превишаване на полицейските пълномощия и  окървавен човек Бойко Борисов си подаде оставката.

Той добави, че Столична дирекция на вътрешните работи прави всичко по силите си, с цел да държи обстановката под надзор

Атанасова разяснява и локалния избор, като разясни, че би дала гласа си за Ваня Григорова, в случай че не беше подкрепена от Българска социалистическа партия.

„ Аз с нея съм контактувала. Ако тя не беше претендент на Българска социалистическа партия, бих заложила на нея, тъй като първо е борбена жена, второ - има доста сериозен опит. Синдикалните организации са ѝ дали опция да покаже и познание “, изясни Атанасова.

Тя добави, че на втори тур е дала гласа си за Терзиев. Но ГЕРБ няма да поддържат Борис Бонев за номинация за ръководител на СОС.

Атанасова сподели, че отива на съвещание на парламентарната група на ГЕРБ, където ще се реши дали да влязат в зала. Няма да позволим някой с 30 народни представители да ни диктува, сподели Атанасова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР