Мерките, които се взимат за коронавируса, трябва да почиват на

...
Мерките, които се взимат за коронавируса, трябва да почиват на
Коментари Харесай

Д-р Първанова: Грипът в началото на годината си беше коронавирус

Мерките, които се взимат за ковид, би трябвало да почиват на научни агрументи, тъй като стопанската система, общественият живот, душeвността зависят от тях. Това разяснява лекар Антония Първанова, някогашен народен представител и евродепутат.

Според нея е невероятно да се предпазим от Covid-19. Италианците към този момент даже считат, че се популяризира посредством фини прахови частици. Счита се, че 20% са безсимптомните заразоносители, които се движат измежду нас. От Станфордския университет считат, че инфектираните са 75% повече. Но процентът на смъртността при този вирус е доста дребен, безапелационен е медицинският специалист. 

Тя разяснява още, че при толкоз сурови ограничавания имунната система е компрометирана. Тя не се построява посредством несъразмерна стерилизация. Организмът би трябвало да се срещне с сътрудници, тъй като в противоположен случай ставаме жертви на други инфекции, които са доста по-опасни. Каквито и ограничения да се приложат, краят на болестта е сред 6 и 8 седмици. Няма взаимозависимост сред строгите ограничения и броят на умрелите от ковид. Трябва да се съблюдава добра персонална хигиена - миене на ръце, носене на маски, да не се върви полуболен на работа, добави доктор Първанова. 

Смятам, че грипът през януари месец си беше ковид. Европа стартира късно да изследва за това заболяване, смята още тя. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР