Мерилин Монро все още се смята за една от най-красивите

...
Мерилин Монро все още се смята за една от най-красивите
Коментари Харесай

Вижте диетата на Мерилин Монро. Днешните диетолози ще се скубят за косите

Мерилин Монро към момента се счита за една от най-красивите холивудски диви.

Монро бе първата жена в Холивуд, която намерено говореше за диетата си. В една публикация, оповестена през 1952 година за списание „ Страница “, озаглавена „ Как заставам във форма “, 26-годишната Мерилин разкри, че в никакъв случай не е считала тялото си за съвършено.

Теглото му варира сред 50 и 60 кг, само че това в никакъв случай не ме е вълнувало. Хранила се с яйца и месо, а тя също разкрила рецептата си за питието, което е консумирала всяка заран и което й давало сила и жизнеспособност.

„ Всяка заран преди да се гримирам, загрявам чаша мляко, в което прибавям две яйца. Разбърквам с вилица и ги пия в композиция с витамини, до момента в който се обличам. Мисля, че лекарите не могат да предложат по-добра подхранваща закуска за заето момиче, което постоянно бърза „, изяснява актрисата.

Обядът й включвал огромно парче месо, а вечерята й била обичаното време за хранене – през нощта тя консумирала пържено агне с няколко пресни моркова. Тя завършвала деня си с обичания си десерт – сладолед.

Днес експертите по хранене евентуално ще се скубят за косите, като схванат, че яде сурови яйца, пържено месо и бонбони. Въпреки това, Холивудската диетоложка Хала Ел- Шафи похвали метода, по който актрисата се подхранва и е уверена, че Мерилин би била ужасена, в случай че види на какви режими са подложени днешните звезди.

„ Мерилин е консумирала здравословна, непреработена храна и диетата й се основава на здравия разсъдък.

Тя не прескачала хранения и по този метод си осигурявала уравновесено количество протеини за организма „, изяснява Хала.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР