Мерилин Менсън е обвинен, че е заключвал жени в звукоизолирани

...
Мерилин Менсън е обвинен, че е заключвал жени в звукоизолирани
Коментари Харесай

Мерилин Менсън изтезавал жени в „стая за лоши момичета“

Мерилин Менсън е упрекнат, че е заключвал дами в звукоизолирани стая, с цел да ги " подлага на душевен тормоз ", пишат от изданието Rolling Stone. 

След девет месеца детайлни изследвания на правосъдни документи и над 55 интервюта, изданието хвърля светлина върху тъмната страна на Мерилин Менсън, чието същинско име е Брайън Уорнър. Разкритията идват след многочислени правосъдни каузи за полово принуждение, които свидетелстват за притеснителни обстоятелства от персоналния живот на зездата. Статията дава публичност на дами, които го упрекват в полов, физически и устен тормоз, като някои от тях настояват, че са били заключвани от него срещу волята им в стаята и са били държани в нея в продължение на часове без достъп до храна и вода.

Уорнър е разказан от списанието като „ мъж, който притегля вниманието на дамите посредством ласкателства и черен комизъм, преди да стартира да злоупотребява с тях. “ Разследване демонстрира, че стая в жилището му в Западен Холивуд, която в началото е била планувана за звукозаписно студио, по-късно е превърната от него в помещение, което той назовава „ стаята на неприятните девойки “.

Пред изданието няколко дами, които са се срещали с Менсън през годините, споделят, че той е употребявал мястото като " звукоизолирана килия за душевен тормоз над дами ". Те настояват, че съществуването на стаята е било нещо като добре известна измежду мнозина „ загадка “ - Менсън постоянно споменавал пред приятелите си за стаята. Самият той също удостоверява за съществуването й в изявление от 2012г.

Сред дамите, които са отправили обвинявания, са Ашли Уолтърс, някогашна асистентка на Уорнър, Евън Рейчъл Уд („ Западен свят “), някогашните му партньорки Ашли Морган Смитлайн, Сара Макнийли и Есме Бианко („ Игра на тронове “). По-рано тази година певицата Фийби Бриджърс показа в обществените мрежи, че като младеж била един път в дома на Мерилин Менсън с другари. „ Бях му огромна фенка. Той загатна, че това е „ стая за обезчестяване “. Помислих, че това е просто ужасното му възприятие за комизъм. Отдавна към този момент не съм му фенка. “

Според Бриджърс екипът на звукозаписната му компания и групата му са били наясно с всичко: „ Да се ​​дистанцирате в този момент, да се преструвате на шокирани и ужасени е тъпо “, написа тя.

Преди време актрисата Ашли Морган Смитлайн показа фотография на белези, за които по-късно стана ясно, че са породени от Менсън и призна, че първоначално не си е давала сметка, че това е напълно действителен тормоз. „ Преди гледах тези фотоси с горделивост, тъй като си мислех, че белезите са знак за огромна отдаденост към моя принудител “, написа тя. „ Сега даже не съм в състояние да ги погледна. Въпреки че мина доста време, кошмарите ми не престават. Оцелях след домашно принуждение. “

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Esmé Bianco (@esmebianco)

Междувременно някогашната брачна половинка на артиста Дита декор Тийз споделя, че обвиняванията в принуждение против музиканта не съответстват с личния й опит, само че тя поддържа потърпевшите дами.  Голяма част от дамите обаче удостоверяват модела на деяние на Мерилин Менсън - демонстрация на мощна обич при започване на връзката, и следващо отключване на тъмната му страна, която се демонстрира в принуждение.  В пoследната година 12 дами упрекнаха музиканта в полово посягане и тормоз.

Менсън отхвърли всички упреци, като разяснява, че жените„ обезверено се пробват да свържат построения му имидж на сцената с измислени истории за тормоз ". A ние се замисляме, че втората част от псевдонима му, въодушевена от убиеца Чарлз Менсън, стартира от ден на ден да му отива по злокобен метод.
Нито една повече! Протест против насилието над дами
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР