Мерил Стрийп се раздели със съпруга си, скулптора Дон Гъмър,

...
Мерил Стрийп се раздели със съпруга си, скулптора Дон Гъмър,
Коментари Харесай

Кой да вярва?!: Мерил Стрийп върти любов с колега! Искрата пламнала в известен сериал…

Мерил Стрийп се раздели със брачна половинка си, скулптора Дон Гъмър, преди няколко години. Сега тя беше обвинена в любовна връзка с сътрудника си от сериала „ Убийства в постройката “ Мартин Шорт. Двойката беше видяна дружно на премиите „ Златен глобус “.

Твърди се, че връзките на актьорите са почнали на снимачната площадка на третия сезон на детективската история, където в сюжета те са играли любовници. На „ Златните глобуси “ Мерил и Мартин седяха на една маса един до различен и в компанията на колежката от сериала Селена Гомес.

Същата вечер Селена разговаряше с най-хубавата си приятелката си Тейлър Суифт и след това написа:

„ Казах на Тейлър за двама мои другари, които започнаха да излизат. Не че това визира някого. “ Някои консуматори допуснаха, че е изцяло допустимо Гомес да е говорила за новия разказ сред Мерил Стрийп и Мартин Шорт.

73-годишният артист разяснява слуховете за връзка с Мерил Стрийп, като сподели, че те са „ просто доста положителни другари “, оповестява TMZ. Но почитателите считат, че звездите просто не желаят да популяризират връзката си.

Миналата есен стана известно, че 74-годишната Мерил Стрийп се е разделила със брачна половинка си Дон Гъмър през 2017 година Бракът на актрисата и скулптора продължи съвсем 40 години. Двойката има четири възрастни деца и петима внуци. Мартин Шорт беше женен за канадската певица Нанси Долман в продължение на 30 години, която умря от рак през 2010 година Двойката има три деца от брака си.

Източник – TMZ/Превод:SafeNews

Още вести четете в категорията Живот

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР