Мери Тръмп, племенница на президента Доналд Тръмп, коментира, че САЩ

...
Мери Тръмп, племенница на президента Доналд Тръмп, коментира, че САЩ
Коментари Харесай

Племенницата на Тръмп: Той гледа на заболяването като на слабост

Мери Тръмп, племенница на президента Доналд Тръмп, разяснява, че Съединени американски щати са на " най-ужасното място " сега поради фамилията ѝ, в това число президента. Тя означи, че той гледа на болестта с ковид като на " демонстрация на непростима уязвимост ", написа " Гардиън ".

В изявление за Националното публично радио Мери Тръмп, която неотдавна разгласява книгата " Твърде доста, само че незадоволително: Как фамилията ми сътвори най-опасния човек на света ", показа: " Заради това ние сме на най-ужасното място, тъй като той не може да одобри слабостта, че е болен или че други хора са заболели ", съобщи News.bg.

Тя даде коментар за радиото, до момента в който президентът на Съединени американски щати бе остро неодобрен от лекари за ненужното излагане на заплаха на екипа му и защитата от заразяване с COVID-19, откакто излезе за малко от военната болница " Уолтър Рийд ", с цел да се разноски с автомобил и да поздрави поддръжниците си пред здравното заведение. Мери Тръмп съди президента и други двама родственици, тъй като тя счита, че са я излъгали с милиони долари, взети от бизнеса на фамилията.

В неделя тя сподели, че президентът и татко ѝ Фред Тръмп са гледали на заболяването като " уязвимост ". " Което звучи необикновено грубо, само че е истина ", разясни Мери Тръмп и добави, че държанието на американския водач е подбудено от това, че татко му " в никакъв случай не е боледувал ". Фридрих Тръмп, прадядото на Мери Тръмп и дядо на президента, е умрял от испанския грип по време на пандемията през 1918 година, което съгласно Мери нейният чичо " наподобява е не запомнил ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР