Мери Бойс Бенд отбелязват 20 години от издаването на албума,

...
Мери Бойс Бенд отбелязват 20 години от издаването на албума,
Коментари Харесай

Една от най-хубавите наши песни стана на 21, писана е на плажа!

 " Мери Бойс Бенд " означават 20 години от издаването на албума, носещ името на най-популярната им ария - " Непознати улици ". Тя е емблематична за групата и е писана на бургаския плаж, споделя Мария Мутафчиева. А непознатите улици са в бургаския комплекс " Лазур ". 

" Песента " Непознати улици " е основана в действителност преди 21 години, само че тъкмо преди 20 стана известна и малко по-късно ние издадохме албум с това име. Есента на 2001-ва година излезе в действителност дебютният албум на " Мери бойс бенд " - " Непознати улици ". Песента си заживя личен живот и през всички тези години няма да се уморя да описвам къде е писана - на нашия, бургаския, остарелия плаж и споделя за остарелия квартал " Лазур ", нашия роден квартал.

Песента завоюва с това, че хората я усетиха като своя. Толкова доста хора са ми казвали " Все едно аз съм писал текста на песента ". Усещам се и аз, като си я пусна и се сещам за детството. И на мен ми е доста обичана, до ден-днешен я извършвам постоянно с огромно наслаждение ", сподели Мутафчиева за БНР Бургас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР