Mercedes-Benz разкри първите подробности за новата генерация на електрическия си

...
Mercedes-Benz разкри първите подробности за новата генерация на електрическия си
Коментари Харесай

Това е новият електрически Mercedes-Benz eSprinter

Mercedes-Benz разкри първите детайлности за новата генерация на електрическия си модел eSprinter, който ще стане притежание първо на потребителите в Съединени американски щати и Канада през втората половина на тази година, и в Европа към края й.

С интегриран батериен модул с приложим потенциал от 113 kWh, Mercedes-Benz eSprinter дава обещание свободен пробег от до 400 километра, като в градска среда той доближава 500 километра (WLTP стандарт). Клиентите ще могат да избират сред две мощностни версии- 136 и 204 конски сили, като наличният въртящ миг е 400 Нм.

В взаимозависимост от желанията си, клиентите ще могат да избират сред две дължини, три версии на осъществяване на товарното поделение, товароносимост от до 4.25 тона и теглителни качества от до 2 тона.

Налични също по този начин са и три разновидността на интегрираната батерия- 56, 81 и 113 kWh, които ще могат да бъдат презареждани с потенциал от до 115 kW. От Mercedes-Benz анонсират, че при съществуване на подобаваща инфраструктура, за презареждането на най-малката батерия на eSprinter от 10 до 80% са нужни към 28 минути и към 42 за най-голямата.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР