ОВЕНЗаемете се с новите си задачи без да се притеснявате

...
ОВЕНЗаемете се с новите си задачи без да се притеснявате
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Близнаците да не спорят за спуснати решения, Раците да се примирят с промяна на планове

ОВЕН

Заемете се с новите си задания без да се притеснявате от компликации поради нахалството на вашите съперници, искащи непременно да научат проектите ви. Не им обръщайте внимание и не им давайте никакви пояснения. Определете действителните граници на своите благоприятни условия, не си поставяйте световни настоятелен задания, с цел да не се неуспехите без да се усетите. Бъдете умерени, изключително вечерта, когато ще се наложи още веднъж да се губите с роднински проблеми, които не са ви по силите. Помогнете с каквото можете.  Не съсипвайте връзките с интимната си половинка поради роднински свади.

ТЕЛЕЦ

Добре е за безработните, без значение от какъв брой време са в насилствена отмора, да си потърсят работа и никога да не отхвърлят полученото предложение. В противоположен случай да се сърдят на себе си за зародилите проблеми. Ще получите поддръжката на авторитетни хора. Възможен е триумф, в случай че се занимавате с търговия, както и с индустриална активност. Любимите ви хора не са удовлетворени от отношението ви към тях. Променете държанието си. Интимната ви половинка се стреми да ви угоди, само че вие непрестанно сте недоволни, даже и в леглото.

БЛИЗНАЦИ

Имате опция за сполучлива изява, само че измененията, с които както постоянно не сте съгласни, макар че са във ваша изгода, няма да ви харесат. Не спорете, тъй като решението за тях е спуснато от вашите началници. Не е желателно да пътувате. Обмислете с какъв бизнес да се заемете, в случай че сте безработни. Тези от вас, които работят с ниска заплата, да проведат сполучливи  разговори за увеличението й. За разлика от професионалните ви връзки, персоналният ви живот е съразмерен. Отдайте се на възприятията си. Хармонията в връзките с интимната половинка ускорява желанието ви за полови удоволствия.

РАК

Стабилизирайте завоюваните позиции. Ще се наложи да се примирите с смяна на проектите си, която не зависи от вас. Бъдете деликатни на работното място, с цел да избегнете непоправимите неточности. Ще се ядосате, че не успявате да изявите качествата си. Въпреки това, в случай че сте внимателни и прозорливи, триумфът ще ви следва по петите. Личният ви живот е съразмерен. Чувствата ви са споделени. Нямате мотив за терзания. Пригответе си вкусна вечеря, бутилка с отбрано вино и се отдайте на интимни мигове и полови удоволствия.

ЛЪВ

Бъдете внимателни с познанствата, срещите и диалозите – настоятелен и персонални, през този ден. Ще срещнете хора по време на пътешестване, само че запознанствата няма да бъдат сполучливи, нито като другарски, нито като очертаваща се опция за  бъдещо развиване за делово съдействие. По-добре е да не се доверявате. Предпазвайте се и не говорете доста, с цел да избегнете разочарованията. Бъдете тактични към обичаните си хора, в случай че са изнервени и желаят да споделят проблемите си с вас. Вечерта си останете вкъщи и се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия.

ДЕВА

Денят е доста добър и сполучлив за всички, които са заети с креативна специалност. Стабилизирайте постигнатото на работното място и внесете ред в деловите си връзки, само че без да проявявате експанзия. Не бива да се пробвате да тръгвате в нова посока, единствено тъй като някой ви е ядосал, а и не е време за фрапантни промени в живота ви. Бъдете виновни към отговорностите си. При диалозите си с околните хора не проявявайте непотребна експанзия, с цел да си спестите проблемите. Не контролирайте диалозите на интимната си половинка. Ако сте решили да обсебвате до степен на задушаване обичаните си хора ще ги отдалечите и ще се лишите от секс.

ВЕЗНИ

Обмислете добре дилемите си, преди да пристъпите към работа. Преценете имате ли предпочитание и опция за основаване на личен бизнес. Деловите срещи са сполучливи. Разговорите с деловите ви сътрудници са потребни за бъдещите ви професионални проекти и за финансовата ви стабилизация. Вечерта сменете ситуацията и си създайте приятни страсти. Новите запознанства ще ви донесат разочарования и премеждия, в случай че решите, че могат да се трансфорат в дълготрайна сантиментална връзка. Сексуалните контакти с обичаните ви хора ще ви доставят наслаждение, в случай че не сте прекалили с алкохола или с флиртовете.

СКОРПИОН

Упоритостта е вашият най-хубав асистент, само че на моменти ви изоставя, поради ината ви и нежеланието да се заровите в рутината на всекидневието. Възползвайте се от това ваше качество.  Притежавате забележителна сила и сте дейни на работното място. Ще постигнете следващия връх за изненада на всички. Решите ли да се захванете с нова задача,  започвайте незабавно да я реализирате. Не се опитвайте да изяснявате връзките с интимната си половинка, тъй като рискувате да се изпокарате и да задълбочите проблемите си. Сексуалните наслаждения ще ви подминат. Причината е във вашата несъобразителност и в ината ви.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви запознанство, което ще промени радикално  живота ви. Ще се наложи да взимате значими решения свързани с персоналния и професионалния си път, с цел да не съжалявате както за пропуснатите изгоди, по този начин и за позволени неточности, които ви нараняват. Овладейте страстта. Разсеяността и скептицизмът ви пречат за действителна оценка на обстановката на работното място. Контролирайте страстта си. В този ден сте нападателни и по тази причина е допустимо да не ви се разминат проблемите с интимната половинка. Спестете си експанзията. Ще се наложи да забравите за половите си стремежи.

КОЗИРОГ

Неочакван диалог ще окаже съществено въздействие върху работата и дълготрайните ви проекти. Бъдете деликатни, в случай че сте чиновници в държавния бранш. Ако сте решили да инвестирате, отчитайте всички вероятни опасности, преди да подпишете договорите. Обмислете задълбочено концепциите си, преди да се заемете с реализирането на вашите нови, изискващи поддръжка проекти. Напрежението денем ви е изтощило, само че за вечерта благополучие ще се успокоите в интимна конюнктура с обичаните си хора. Сексуалните мигове ще ви дарят с незабравими преживявания.

ВОДОЛЕЙ

Деловите срещи може да ви донесат триумф, в случай че не прекалите с претенциите си и не се пробвате принудително да налагате мнението си пред вашите сътрудници. Колкото и да ви се желае, няма по какъв начин бъдете водещи в този ден. Въпреки заплахата от несполучливите диалози сте длъжни да се справите с неотложните си задания и да помогнете на сътрудниците си за деловите им отговорности. Запознанствата, свързани с желанието ви да създадете семейство няма да бъдат сполучливи. Ако сте фамилни, можете да се отдадете на сантиментални мигове и полови удоволствия.

РИБИ

Общуването ви се отдава с лекост. Имате опция да осъществите отлагани, само че мечтани настоятелен срещи, които дълго време не успявахте да уредите, поради заетостта на хората, които ви интересуват. Разговорите са сполучливи и сигурно ще доведат до подписването на контракти, както и до финансова стабилизация. Любимите ви хора ще се изненадат прелестно от ранното ви прибиране, което не се случва постоянно. Отдайте се на възприятията си и на мечтан деен секс, които ще ви възвърне силите.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР