Mercedes-AMG представи най-новия си продукт, а именно компактен сгъваем електрически

...
Mercedes-AMG представи най-новия си продукт, а именно компактен сгъваем електрически
Коментари Харесай

Mercedes-AMG вече и с електрически скутер

Mercedes-AMG показа най-новия си артикул, а точно стилен сгъваем електрически скутер, създаден взаимно с швейцарската компания Micro Mobility Systems AG.

Mercedes-AMG E-Scooter дава обещание решение за подвижност в продължение на до 40 километра, като оптималната скорост на придвижване е лимитирана на 20 км/ч.

Електрическият скутер, който тежи 14.7 кг, е изпълнен с 9.6 Ah батериен модул и електромотор (500 watt), а за мониторинг и запис на експлоатационната история на двуколесното решение за подвижност може да се употребява приложението Micro App за телефон.

" Полезна спомагателна функционалност е свързаността с приложението Micro ", споделят от Mercedes-AMG. " Mercedes-AMG E-Scooter употребява Bluetooth® за свързване със смарт телефон, който може да бъде прикован към кормилото в специфичен държач и дава на лидера скъпа информация за скорост, разстояние, време за пътешестване или положение на зареждане на батерията посредством приложението. Интегрираната навигационна система демонстрира на екрана и най-краткия маршрут до крайната точка. В допълнение, разнообразни функционалности като светлините или режим на шофиране на електронния скутер могат да се ръководят непосредствено посредством приложението ".

От Mercedes-AMG показват, че E-Scooter разполага с три спирачни апарата- един на предното и два на задното колело, регулируемо предно и задно окачване, а за зареждането на батерията му са нужни от 2 до 3.5 часа.

За покачването на пробега спомага също по този начин и системата за регенериране на спирачната и инерционната сила, която може да бъде задействана и ръчно посредством завъртането на дясната дръжка напред, назад на посоката на подаване на " газ ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР