Мениджърът Нуно Еспирито Санто заяви, че се е опасявал за

...
Мениджърът Нуно Еспирито Санто заяви, че се е опасявал за
Коментари Харесай

Нуно Еспирито Санто: Разтревожени сме за Раул

Мениджърът Нуно Еспирито Санто съобщи, че се е страхувал за живота на Раул Хименес при случая от мача против Арсенал, извоюван от Уулвърхамптън с 2:1 в неделя. Мексиканецът и Давид Луис удариха главите си в борба за висока топка и той бе откаран в болница за проучвания.

El delantero Raúl Jiménez tuvo que salir del campo de juego en el partido de los Wolves frente al Arsenal, ariete sufrió un fuerte choque con David Luiz y tuvieron que administrarle oxigeno para de manera posterior llevarlo al hospital.
— MegaSports317 (@MegaSports317) " В момента той минава скенер в болница. В схващане е и е добре, в случай че може въобще да употребявам това определение. Инцидентът бе извънредно противен и сме разтревожени. Дори в очите на клубните лекари се четеше суматоха, когато го видяха в безсъзнание. Раул приказва и е с избистрен разум, само че това не е диагноза. Все отново аз знам, че той е в положителни ръце”, сподели в изявление след мача Нуно Еспирито Санто.
Халфът на противника Джо Уилок добави: " Пожелавам бързо излекуване на Раул Хименес от името на всички в Арсенал. Дано той се оправи. Давид Луис изглеждаше добре, когато го видях в съблекалнята ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР