Мениджърът на Юрген Клоп нарече ваксинацията срещу COVID-19 въпрос на

...
Мениджърът на Юрген Клоп нарече ваксинацията срещу COVID-19 въпрос на
Коментари Харесай

Клоп: Ваксинацията срещу COVID-19 е въпрос на лоялност и солидарност

Мениджърът на Юрген Клоп назова имунизацията против COVID-19 въпрос на взаимност и преданост към обществото. Германецът приказва за това по време на брифинг преди мача на отбора му с " Нюкасъл ", а тематиката стана настояща, откакто огромна част от тимовете във Висшата лига регистрират рекорден брой на инфектирани.

" Цялото това нещо с имунизациите е голям въпрос на преданост, взаимност и единодушие. Имаме късмет да помогнем освен на себе си, само че и на други хора. Важно е да подкрепим ограниченията. Ваксинационният статус на тима е много добър ", разяснява Клоп.

Той описа и за ограниченията въз основата на алените. " Аз идвам по-рано от множеството играчи и се проучвам преди идването им. Ако всичко е наред, ни се разрешава да влезем. Ние сме като целия свят, загрижени сме. "

В някои клубове към този момент се разисква дали през трансферния прозорец ще се притеглят единствено футболисти, които са имунизирани. Подобно нещо към този момент споделиха мениджърът на " Астън Вила " Стивън Джерард и " Кристъл Палас " Патрик Виейра.

" Трансферният прозорец още е доста надалеч. Кой знае какво ще се случи, до момента в който стартираме да подписваме с нови играчи. "

През октомври Висшата лига съобщи, че 68% от играчите са имунизирани с две дози. В понеделник обаче беше обявено за 42 случая за една седмица. В резултат на това тимовете също промениха ограниченията за почитателите си, които към този момент ще влизат на стадионите със документ. Задължително е и носенето на маски.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР