Мениджърът на Уест Хем – дейвид Мойс, беше изключително развълнуван

...
Мениджърът на Уест Хем – дейвид Мойс, беше изключително развълнуван
Коментари Харесай

Мойс: Развълнувани сме, това е голямо постижение

Мениджърът на Уест Хем – дейвид Мойс, беше извънредно разчувствуван пред телевизионните камери след дуела против АЗ Алкмаар, класирал „ чуковете “ на първи европейски край от 47 години насам. Шотландският експерт не бе удовлетворен от играта на своите, а единствено от достижението.

" Изключително сме разчувствани. Това е голямо достижение за нашия клуб. Важното е обаче да спечелим и финала. АЗ Алкмаар е доста мощен в това, което прави, само че пък аз съм извънредно удовлетворен от това, което направихме ние ", съобщи Мойс.

" Не играхме добре с топката довечера, само че бяхме добре проведени в отбрана. Така се постарахме да не получим гол довечера. Искахме да се представим по-добре и имахме три или четири благоприятни условия на контраофанзива, с които можехме да поведем по-рано. Дали съм в действителност удовлетворен от представянето ни? Не, само че значимото е, че си свършихме работата и сме на край. Имаме 13 победи и 1 тъждество в шампионата, тъй че се представяме ослепително. Момчетата свършиха страхотна работа и заслужават овации ", сподели още шотландецът.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР