Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс заяви, че е неправилно

...
Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс заяви, че е неправилно
Коментари Харесай

Мойс: Неправилно е да се обсъжда подновяването на сезона във Висшата лига

Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс съобщи, че е погрешно сега да се разисква подновяването на сезона във Висшата лига, когато Обединеното кралство към момента е обхванато от пандемията от COVID-19. Професионалният футбол в Англия е спрян от март поради световната пандемия, която аргументи гибелта на над 41 хиляди души във Англия. Висшата лига ще рестартира сезона на 17 юни, откакто получи позволение от държавното управление.

" В началото на всичко това мислех, че честността се употребява по неверен метод. Част от всичко е и дебатът за футбола, когато толкоз доста хора умират в лечебни заведения и домове за обществени грижи. Мисля, че е погрешно в този миг да обсъждаме подновяването на мачовете. Трябваше да изчакаме подобаващия миг ", сподели Мойс пред " Таймс ".
David Moyes talks to @DickinsonTimes about becoming a grocery delivery driver for a few days during football’s hiatus - but says he is glad the action is set to resume. https://t.co/J6TfBTbJKY
— Times Sport (@TimesSport) June 13, 2020 Всичките 20 клуба във Висшата лига утвърдиха редица санитарни ограничения преди рестартирането на сезона, само че Мойс съобщи, че има доста въпроси, на които към момента не е отговорено. " Тестван ли е водачът на рейса? Ако летим, всички ли са минали проби, по кое време и къде? Не мисля, че ще получим всички отговори, само че би трябвало да продължим ", добави той.

Уест Хам възобновява акцията с мач против Уулвърхямптън на 20 юни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР