Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино защити Деле Али от набиращите

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино защити Деле Али от набиращите
Коментари Харесай

Почетино защити Деле Али от критиките

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино отбрани Деле Али от набиращите все по-голяма мощ рецензии във връзка на играча. Почетино призна за спада във формата на Али, само че подсети какъв брой млад е към момента носителя на две награди за "Най-добър млад състезател " в Англия.

За своите 23 години той има впечатляващата за полузащитник статистика от 43 попадения в 134 мача от дебюта си във Висшата лига преди четири години. Той получи серия от травми след Световното състезание в Русия през предишното лято, само че Почетино има вяра, че е единствено въпрос на време Деле Али да се завърне към най-хубавото си показване.

"Трябва да помним, че Деле е към момента доста млад, а напрежението върху него е голямо. Всеки чака огромни неща от него, тъй като е англичанин, национал и към момента единствено на 23 години.Той беше приказен и, несъмнено, има прочут спад в представянето му, само че ние би трябвало да му помогнем да се завърне към най-хубавото. Той би трябвало да се концентрира и да направи по този начин, че да се завърне към формата, която всички чакат от него, само че би трябвало да бъде мощен ", съобщи Почетино.
Премиър лийг 11 кръг, неделя 3 ноември  Евертън 18:30предстои  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР