Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино не се притеснява от факта,

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино не се притеснява от факта,
Коментари Харесай

"Тотнъм" се нуждае от нови играчи във всяка линия, смята Маурисио Почетино

Мениджърът на " Тотнъм " Маурисио Почетино не се тормози от обстоятелството, че клубът към момента не е привлякъл нито един нов футболист. Аржентинският експерт е сигурен, че покупко-продажби до края на трансферния прозорец ще има.

" Не е елементарно да намериш играча с нужния профил, само че аз съм сигурен, че в идващите няколко седмици ще прибавим футболисти към състава ни. Оптимално се нуждаем по един нов състезател във всяка линия – отбраната, полузащита и нахлуване ", сподели аржентинецът.

" Шпорите " са единствения отбор от кандидатите за купата, който към момента не се е подсилил. За сметка на това " Тотнъм " към този момент продаде Кайл Уокър за 45 млн. паунда на директния съперник " Манчестър сити ".

През този интервал " Челси " купи Алваро Мората, Антонио Рюдигер и Тимуе Бакайоко, " Манчестър юнайтед " притегли Ромелу Лукаку, Виктор Линдельоф и Неманя Матич, а " Ман сити " се укрепи още с Бернардо Силва, Бенджамин Менди, Данило и Едерсон.

Освен Уокър и другият краен бранител на " шпорите " Дани Роуз е обвързван с прекосяване на " Етихад ". В изявление за " Сън " той разкри, че би желал да види привличане на играчи от висока класа в Северен Лондон.

" Дано успеем да притеглим двама или трима известни играчи, а не такива, които би трябвало да провериш в Google кои са ", сподели британският национал.


© Reuters

" Тотнъм " не съумя да притегли нито един нов футболист, само че най-малко задържа огромната си звезда Хари Кейн.

В момента " Тотнъм " построява новия " Уайт Харт лейн ", а цялата инвестиция за стадиона надвишава 750 млн. паунда. Почетино не се тормози, че това ще навреди на трансферната политика на клуба.

" Аз не разбирам нищо от бизнес, по тази причина чувам нашия президент Даниел Леви. Той е един от най-хубавите предприемачи в Англия и щом споделя, че няма да имаме усложнения към прехвърлянията, значи е по този начин ", добави мениджърът на " шпорите ".

Статистиката сочи, че " Тотнъм " е измежду най-активните тимове в края на трансферния прозорец. През последните три години клубът притегля приблизително по четирима играчи в края на август, за сметка на приблизително по един през юли.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР