Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино коментира колко ценен за отбора

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино коментира колко ценен за отбора
Коментари Харесай

Йоренте бил перфектният за Тотнъм

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино разяснява какъв брой скъп за тима му е Фернандо Йоренте. 32-годишният испанец дойде през през лятото, осъзнавайки, че ще би трябвало да се конкурира с Хари Кейн, който се намира в изключителна форма.

”Не е елементарно да намериш състезател, който да желае да пристигна при нас и да се бори с Кейн. Ето за какво Фернандо е съвършеният за нас”, съобщи Почетино.

Така наставникът анонсира, че тъкмо Йоренте ще води офанзивата на “шпорите” довечера в дуела против Уест Хам (22:00 ч.) от шампионата за Купата на Лигата.
Mauricio Pochettino hails 'perfect' Fernando Llorente, the first player over 30 he has signed for Tottenham https://t.co/OGvGGyNYRG pic.twitter.com/Hf4oMCGm1M
— SPORTS CIRCUS INT. (@SPORTSCIRCUSINT) October 25, 2017

Аржентинецът призна още, че Мишел Ворм ще пази вместо титуляра Юго Лорис, тъй като всякога му е било мъчно да изяснява на холандеца, че ще е запаса, без значение че тренира крепко. “Мишел е огромен проблем за нас треньорите, тъй като той в никакъв случай не се оплаква, а непрекъснато се раздава по време на заниманията и демонстрира висока класа. По-лесно ни е, когато някой се сърди и не желае да тренира”, добави Почетино.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР