Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо се усъмни в информацията, че

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо се усъмни в информацията, че
Коментари Харесай

Моуриньо: Проблемите на Лудогорец не са толкова големи, колкото ги изкарват

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо се усъмни в информацията, че Лудогорец идва в Лондон с голям брой кадрови проблеми за дуела от Лига Европа.

" Според моята информация, проблемите, които имаха, бяха след предходния мач против нас. Те имаха единствено един мач по-късно, който завоюваха в София. След това беше интервала за националните тимове и играчите се възвърнаха ", съобщи Моуриньо.

" От тима, който идва за утрешния мач, мисля, че единствено двама, които играха в първия дуел, не са на линия - румънския нападател, който вкара гол против нас, и африканския централен полузащитник. Освен тях всички останали са в листата и подготвени за игра. Освен това значим състезател в офанзива, който не игра в първия мач, се е възстановил. Има огромна разлика сред публикуваната информация и формалната, с която разполагаме ", добави португалецът.

" Лудогорец няма точки до този миг. Те ще търсят положителен резултат тук. Ако не подходим съществено, знаем какво ще се случи, тъй като ни се случи в Антверп. Говорихме за това с играчите. Групата е рискова, трябват много точки, с цел да продължиш напред. Трябват ни резултати. "
Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР