Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте заяви, че Деян Кулушевски ще

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте заяви, че Деян Кулушевски ще
Коментари Харесай

Антонио Конте: Арсенал ясно показва, че е на прав път

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте съобщи, че Деян Кулушевски ще бъде подготвен за дербито на Северен Лондон против Арсенал в неделя.

Нападателят не е играл от равенството на отбора си с Брентфорд (2:2) на 26-и декември поради мускулни проблеми, а Родриго Бентанкул и Ричарлисон не са се появявали на терен след Световното състезание в Катар.

" Новината е, че обстановката се усъвършенства, най-много за Деки (б. а. - Кулушевски). Той тренира последните дни и е подготвен за игра ", сподели италианският треньор пред репортерите в петък, представен от " Ройтерс ".

" Ричи и Родриго също се усъвършенстват, само че Деки е доста по-готов за игра, а ние не желаеме да поемаме опасности ", добави Конте.

" За нас е значимо да сме търпеливи в този интервал и да не рискуваме да пуснем преждевременно играчите на терена, с цел да не ги загубим за дълго време. Имаме още една подготовка на следващия ден, с цел да преценим положението на Родриго и Ричи ", сподели още той.

Тотнъм са на пето място в класирането с 33 точки от 18 мача, на две точки зад четвъртия Манчестър Юнайтед, който има и среща по-малко.

" Мисля, че те демонстрират, че са на прав път, те са първи във Висшата лига. Заслужават го, това не е шанс, тъй като във всеки мач посочваха, че са мощен тим ", сподели той за противника.

" Ние би трябвало да гледаме себе си и не преставам да го дублирам. Мисля, че работим доста и се опитваме да бъдем по-солидни ", сподели още Антонио Конте.
 Лукас Моура напуща Тотнъм в края на сезона
Лукас Моура напуща Тотнъм в края на сезона

Сао Пауло демонстрира интерес към него
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР