Мениджърът на Тотнъм Анге Постекоглу потвърди в петък, че трансферът

...
Мениджърът на Тотнъм Анге Постекоглу потвърди в петък, че трансферът
Коментари Харесай

Постекоглу: Трансферът на Кейн е неизбежен

Мениджърът на Тотнъм Анге Постекоглу удостовери в петък, че прехвърлянето на Хари Кейн в Байерн Мюнхен е " неминуем ".

Цената на прехвърлянето е избрана на 100 милиона евро плюс още 20 милиона под формата на бонуси, което ще направи капитана на националния тим на Англия най-скъпата покупка на Байерн и Бундеслигата.

" От това, което разбрах, обстановката стигна до състояние, в което е ясно, че трансфер ще има ", сподели треньорът на конференция. " Това прави нещата по-ясни и ще продължим без Хари ", добави Постекоглу. " Информацията, която имам, е, че прехвърлянето е неминуем ", сподели още той.

Според британските и немските медии Кейн би трябвало да дойде в Мюнхен и да премине медицински прегледи, само че полетът, с който трябваше да излети още сутринта, бе отсрочен поради елементи в договарянията сред двата клуба.

Треньорът на Байерн Томас Тухел сподели по-рано денем, че договарянията са напреднали, само че към момента няма съглашение.

Хари Кейн е най-хубавият голмайстор на националния отбор на Англия с 58 попадения, като е вкарал и 280 гола за 435 мача с Тотнъм, като не е печелил нито един важен трофей с клуба от Северен Лондон.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР