Мениджърът на сподели очакванията си преди дербито срещу пред клубния

...
Мениджърът на сподели очакванията си преди дербито срещу пред клубния
Коментари Харесай

Фийни: Всички са наясно, че при победа излизаме на първо място

Мениджърът на показа упованията си преди дербито против пред клубния уебсайт на " орлетата ". Двубоят е в понеделник, 23 ноември, от 14:30 часа и ще се организира на стадиона в квартал „ Драгалевци “.

„ Очаква ни един от най-трудните мачове от есенния дял на шампионата. Съперникът ни играе доста добър футбол и е един от най-силните тимове в групата. Те имат млади футболисти, които са жадни за изява и не стопират да се борят на терена, само че имат и опитни играчи. Мисля, че имат задоволително добър баланс в своя състав. Да, опитът може би ненапълно е на наша страна, само че това не е решаващо. Решаващо ще е игровото ни държание. Ако успеем да създадем мач като този против Кариана, мисля че ще имаме отлични шансове да реализираме триумф. Имам поради характера, себераздаването, борбата, която футболистите водиха през целия дуел ", съобщи Фийни.

" Момчетата упражняваха добре и са в отлично въодушевление. Готови са за идния мач, който изцяло умерено мога да дефинира като дерби. Заради спирането имахме малко повече време да поработим върху нещата, които би трябвало да подобрим. Доволен съм от свършената работа на подготвителния терен. Всички са наясно, че при победа излизаме преди всичко в класирането. Участието на Джон Аийна към момента е под въпрос. продължава да се възвръща от контузия в рамото “, добави още мениджърът на Пирин. Втора лига 13 кръг, понеделник 9 ноември  Кариана (Ерден) 1:2краен резулат  Пирин (Благоевград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР