Мениджърът на се изнерви от поредните въпроси относно бъдещето му.

...
Мениджърът на се изнерви от поредните въпроси относно бъдещето му.
Коментари Харесай

Изнервен Лампард игнорира спекулациите относно бъдещето му

Мениджърът на се изнерви от следващите въпроси по отношение на бъдещето му. Лондончани са в неприятна серия, изостанаха от водачите в класирането и всеки ден наставникът е тематика на разискване.

" Чета някои от нещата и виждам пристрастия в отразяването на мачовете. Сякаш се търси отрицателна реакция. Четях и материалите, когато вървяхме добре, и те не бяха едностранни. За един публицист да бъде справедлив, това ще е положително начало, тъй като в случай че играчите четат нещата, това ще се отрази ", съобщи Лампард в отговор на въпрос на публицист от The Athletic.

Той добави, че не слуша спекулациите по отношение на неговото бъдеще: " Не ги чувам. Те са на всички места, в случай че разгледаш обществените мрежи, само че не върша това. Не съм малоумен. Знам какво напрежение съпровожда работата в един водещ клуб, само че аз просто си правя работата. Напрежението е обикновено. Очевидно си по-щастлив, когато печелиш мачове. Бях по-щастлив през октомври, ноември, в сравнение с от средата на декември. Ако огледате Висшата лига може да видите този сезон тимове, които имаха проблеми, такива, които имат проблеми, а не са привикнали да имат проблеми. "

2.

“Two” minutes later, Lampard had apparently been keeping tabs of things that are being said

- Dan
— Chessy Hour (@ChessyHour)
Лампард приказва и за, който ще премине в. Защитникът отива чартърен, само че в контракта има алтернатива за закупуване, което значи, че той може да не се завърне в Челси.

" Имам петима централни бранители. Не мога да задоволя всеки почитател. Когато сме в серия без загуба, никой не се съмнява в решенията. Когато не играем толкоз добре, се случва, само че аз би трябвало да избера двама от петима. Фикайо е разрастващ се състезател, само че доста, доста добър футболист. Видях по какъв начин се трансформира в един от най-хубавите бранители в Чемпиъншип, по-късно аглийски национал и главен състезател в Челси. Пътуването му е ужасно и без значение каква е идната стъпка, той ще бъде топ футболист ", показа мениджърът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР