Мениджърът на призова към повече търпение към нападателя . Според

...
Мениджърът на призова към повече търпение към нападателя . Според
Коментари Харесай

Лампард: Ще извлечем максимума от таланта на Вернер, но е нужно време

Мениджърът на прикани към повече самообладание към нападателя. Според младия експерт германецът ще разгърне оптимално гения си на " ", само че има потребност от време за това.

" Колкото повече работи със своите съотборници, толкоз повече привиква и с Висшата лига. Той има потребност от време, с цел да почувства по какъв начин играе тимът. Тимо нямаше тази опция. Всички би трябвало да са търпеливи с концепцията, че ще извлечем максимума от гения на Тимо в този тим.

Знам разпоредбите, които работят във футбола. С какъвто и състав да разполагаш, имаш потребност от време за работа. През предишния сезон имахме тази опция и това бе един от огромните плюсове. Сега имахме разполагаем две седмици от последния ни мач, които ни дадоха късмет да се фокусираме върху основите на това по какъв начин желаеме да играем.

В състава на има закани отвред. Те направиха равенства с и. Ще бъде сложен мач, само че би трябвало да се концентрираме върху нашата игра.

Всички играчи са добре. Н'Голо Канте е осъден, само че на следващия ден възобновява тренировки. В това отношение всичко е наред ", съобщи Лампард на конференцията си преди дербито с Фулъм, което бе изместено за събота. Премиър лийг 19 кръг, петък 15 януари  Фулъм 22:00предстои  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР