Мениджърът на остана недоволен от футболистите си след равенството 3:3

...
Мениджърът на остана недоволен от футболистите си след равенството 3:3
Коментари Харесай

Моуриньо: Срещу отбори като ЛАСК и Лудогорец някои играчи се чувстват не на място

Мениджърът на остана неудовлетворен от футболистите си след равенството 3:3 при гостуването на в дуел от петия кръг в група J в Лига Европа. С това тъждество " шпорите " съумяха да си обезпечат класирането в елиминациите и в последния кръг ще се опитат да се преборят с за първата позиция в крайното нареждане.

" Не играхме по най-хубавият метод. Резултатът и класирането за плейофите са най-хубавото и единствената наслада. През второто полувреме стояхме по-добре от първото. Някои бяха доста положителни в самостоятелен проект, а други играха неприятно. Не научих нищо ново. Това, че груповата фаза, не въодушевява играчите, не е вест за мен. С сходно нещо съм се сблъсквал и в.

Срещу Антверпен обаче би трябвало да играем доста по-различно от до момента. При гостуванията на ЛАСК, и Антверпен някои играчи не се усещаха на мястото си. Става въпрос за отношение към работата, което ми е познато. С Манчестър Юнайтед загубихме две гостувания, само че в плейофите, където противниците бяха по-тежки, показахме различен отношение. Важно е да спечелим групата. Не се боим от никого, само че е по-добре да сме първи. Вярвам, че ще спечелим последния си мач ", сподели Моуриньо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР