Мениджърът на остана много доволен от победата над . Въпреки

...
Мениджърът на остана много доволен от победата над . Въпреки
Коментари Харесай

Клоп: Бяхме перфектни в защита

Мениджърът на остана доста удовлетворен от успеха над. Въпреки големите си усложнения на домашната сцена, мърсисайдци се класираха за четвъртфиналите в Шампионската лига, а Клоп се изрече ласкаво за представянето на отбора в отбранителен проект.

" Двамата ни централни бранители изнесоха доста мощен мач. Цялата защита се оправи превъзходно, а задачата не беше лесна. Трябваше да държим противника напрегнат. В същото време се защитавахме чудесно, което беше доста значимо. Всички играха добре ", сподели Клоп.

The boss on...

Whether tonight was what Liverpool needed
Fabinho being back in midfield
The display of Phillips
Whether Liverpool will target
— Liverpool FC (@LFC) " Създадохме доста положения преди почивката, само че не ги реализирахме - нещо, което постоянно ни се случва напоследък. Но момчетата реализираха главното и не разрешиха на Република България Лайпциг да покаже какъв брой мощен тим е в действителност. Сега би трябвало да превключим към идващия мач. Ако играем по същия метод, на няма да му е елементарно против нас ", посочи германецът.

Под управлението на Клоп Ливърпул към този момент има 12 крайни победи от 13 конфликта в елиминации от по два мача. Единственото отпадане на отбора беше на осминафиналите в Шампионската лига през предишния сезон, когато отстъпи на след 0:1 и 2:3. Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 10 март  Ливърпул 2:0краен резулат  Република България Лайпциг
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР