Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау определи като незабравима вечер снощната,

...
Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау определи като незабравима вечер снощната,
Коментари Харесай

Еди Хау: Постигнахме велика победа, но да не изпадаме в екстаз

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау дефинира като " незабравима вечер " снощната, в която " свраките " победиха с 4:1 първенеца на Франция Пари Сен Жермен в първия си домашен мач в Шампионската лига за последните 20 години.

Хау обаче добави, че няма потребност да се изпада в възторг и отборът не би трябвало да прибързва с слагането на високи цели пред себе си, изключително като се има поради къде беше до неотдавна. Преди две години, когато пое мениджърския пост, Хау би трябвало да избави Нюкасъл от изпадане в Чемпиъншип.
 Луис Енрике след багра от Нюкасъл: На равнище като това не може да си позволиш безгрижно отношение
Луис Енрике след багра от Нюкасъл: На равнище като това не може да си позволиш безгрижно отношение

За британския отбор това бе първи домашен мач в " шампионата на богатите " от 20 години и подкрепяни от над 52 хиляди свои правилни последователи

" Преминаването ни от оня сложен миг, в който се намирахме, до днешния ден е превъзходен урок за нас да не прибързваме с слагането на изводи. Изминахме дълъг път за малко време, само че желаеме да продължим напред и не одобряваме нищо за даденост. Това е невероятна вечер, постигнахме велика победа, само че ни следва още доста упорита работа ", съобщи Хау след края на мача.

" Този триумф ни дава вярата, че можем да се оправим сполучливо в този шампионат. Срещу Милан в първия ни мач не успяхме да покажем равнището, на което можем да играем. Но през днешния ден съумяхме да го създадем и считам, че можем да изминем дългия път пред нас, в случай че продължаваме да вършим това. Следващият ни мач с Борусия Дортмунд ще бъде доста значим за продължаването ни напред, само че в този момент целият ни фокус се измества върху идната среща с Уест Хям от Висшата лига ", изясни още мениджърът на Нюкасъл.
 Нюкасъл - Пари Сен Жермен 4:1 в мач от Шампионската лига
20 години по-късно: Нюкасъл се завърна с гръм и тропот в ШЛ, разказвайки играта на ПСЖ

" Свраките " завоюваха по безапелационен метод богаташкото дерби

С успеха си Нюкасъл поведе в класирането в групата с четири точки, с една повече от Пари Сен Жермен. Милан е трети с две точки, а в дъното е Борусия с една.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР