Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау обяви, че не е сигурен

...
Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау обяви, че не е сигурен
Коментари Харесай

Еди Хау: Случилото се с Жоелинтон беше шок за всички

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау разгласи, че не е сигурен на 100 % дали ще може да включи Жоелинтон в състава за неделния дуел от Висшата лига против Фулъм, откакто бразилецът бе заловен да кара след приложимост на алкохол. На футболиста му следва да се яви пред съда в края на месеца. Хау, чийто отбор заема трето място във краткотрайното класиране в британската Висша лига, разяснява, че клубът ще се занимае вътрешно с въпроса.

„ Ще би трябвало да обмисля обстановката. Ще вземем решение, когато дуелът наближи, след консултация с футболиста. Не съм сигурен на 100 % “, сподели още мениджърът на Нюкасъл.
 Обвиниха бразилец от Нюкасъл в шофиране след приложимост на алкохол Обвиниха бразилец от Нюкасъл в шофиране след приложимост на алкохол
„ Случилото се беше потрес за всички. Ситуацията е труднa. Жоелинтон беше доста отчаян през вчерашния ден и мисля, че е наясно със сериозността на ситуацията. Очевидно не мога да разясня доста от почитание към следствието, само че мисля, че той схваща своите отговорности. Ние го поддържаме, само че също разбираме сериозността на обстановката “, добави Еди Хау.

Жоелинтон има 21 мача за Нюкасъл този сезон и означи три гола, в това число при успеха с 2:0 над Лестър в последната среща, която обезпечи на тима класиране за полуфиналите в шампионата Купата на лигата в Англия.

Хау съобщи, че и Калъм Уилсън, и Александър Исак могат да попаднат измежду титулярите за мача с Фулъм. Уилсън бе в стартовия състав в последния мач, а в 78-ата минута бе сменен от Исак.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР