Мениджърът на няма да може да използва в утрешното гостуване

...
Мениджърът на няма да може да използва в утрешното гостуване
Коментари Харесай

Ливърпул ще бъде без Фабиньо срещу Лестър

Мениджърът на няма да може да употребява в утрешното посещение на първенците на. Бразилецът, който се трансформира в титуляр в центъра на отбраната след травмата на, ще пропусне срещата на " Кинг Пауър Стейдиъм " поради мускулна травма. Все още не е ясно дали той ще може да играе в дуелите през идната седмица против и.

Това значи, че е доста евентуално в утрешната среща да забележим дебют на някой от привлечените чартърен в последния ден на зимния трансферен прозорец централни бранители - и Озан Кабак.

" Фабиньо няма да бъде разполагаем. Той още веднъж страда от лек мускулен проблем, тъй че е навън за този мач. В момента не знам дали ще е подготвен за някои от дуелите през идната седмица.

Кейта към момента не тренира с тима. е близо, само че не толкоз, колкото Кейта. Може би след 2-3 седмици ще възобнови пълноценни тренировки, а по-късно ще забележим какъв брой време ще му е нужно, с цел да се завърне в игра ", съобщи Юрген Клоп на днешната си конференция. Премиър лийг 24 кръг, събота 13 февруари  Лестър Сити 14:30предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР