Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник заяви, че вече е

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник заяви, че вече е
Коментари Харесай

Рангник: Знам какво трябва да направим до края на този сезон и какво трябва да бъде направено за следващия

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник съобщи, че към този момент е наясно какво би трябвало да се предприеме през лятото, с цел да може тимът да е по-конкурентен през идващия сезон. Преди това обаче „ алените дяволи “ би трябвало да се преборят за топ 4, като първата цел е да стартират да вършат от самото начало на мачовете си това, което правеха в последните седмици през първите полувремена.

„ Първите полувремена в последните няколко седмици бяха в действителност положителни. В тях не допуснахме нито един гол. Следващата стъпка е да останем съсредоточени до края – физически, душевен и тактически. Ситуацията е ясна. В 11 от 13 мача под мое управление отбелязвахме първия гол, само че не спечелихме всички тях. Бе тъжно, че не успяхме да победим в последните три дуела.

Четвъртото място сега е това, което желае и от което има потребност. Мисля, че това е най-голямото нещо, което можем да реализираме на вътрешната сцена до края на сезона. В Шампионската лига се надяваме да продължим в идващия кръг. Това е за този сезон. След като съм тук от 10 или 11 седмици, към този момент знам какво е нужно за идващия сезон. Сега обаче не е моментът да обсъждаме това. В момента фокусът ми е ориентиран върху мача на следващия ден, по-късно – върху този в неделя, идната сряда и така нататък Напълни съсредоточен съм върху сегашния състав и върху това да реализираме оптималното до края на този сезон. След това ще пристигна времето да приказваме за стъпките за идващия сезон и за идващия няколко години.

ще бъде разполагаем на следващия ден и ще бъде включен в групата. и са навън. към този момент се завърна. Той бе групата и за мача със Саухтамптън. Ще бъде в нея и на следващия ден “, съобщи Рангник на днешната си конференция, предшестваща утрешния дуел с.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР