Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че в

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че в
Коментари Харесай

Солскяер: Делегатът на мача с Шефилд Юнайтед призна, че съдиите са направили две сериозни грешки

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер съобщи, че в състава няма нови контузени преди идния домашен мач със Саутхамптън, само че разкри, че е получил отчета на съдийския пратеник от мача с Шефилд Юнайтед, в който е прието основният арбитър Питър Банкс, че е направил две неверни отсъждания, които са лишили успеха на " алените дяволи ".

В сряда Манчестър Юнайтед, който бе водач в класирането на Висшата лига, загуби сензационно на своя стадион " Олд Трафорд " с 1:2 от последния Шефилд Юнайтед. В 23-тата минута гол на Кийн Брайън за гостите бе зачетен, макар конфликта сред нападателя Били Шарп и вратаря Давид де Хеа, до момента в който в 30-ата минута гол на Антони Марсиал за домакините бе анулиран поради нарушаване.

В отчета си след мача съдийският пратеник е написал, че е рефера Питър Банкс сбъркал и при двете обстановки, въпреки те да бяха прегледани от съдията, който отговаряше за ВАР на тази среща и бяха избрани като верни.

" Не желая да се връщам към това, само че получихме отчета на делегата след срещата с Шефилд Юнайтед и в него и двете решения са избрани като неверни. Признато е, че техният гол трябваше да бъде анулиран, а нашият не. Това бе доста значим миг. Много по-вероятно е да спечелиш мача, в случай че поведеш 1:0, в сравнение с в случай че губиш 1:0. Това е елементарна сметка.

При първия гол на Шефилд имаше фаул. Били Шарп връхлетя върху Де Хеа и той не можеше да се изправи, тъй че това е фаул. При гола на Марсиал няма нарушаване, само че сезонът е подобен. Всички са непостоянни и няма никаква предвидимост какво може да се случи ", съобщи норвежкият управител.

" В оня мач владеехме топката, само че допуснахме два нелепи гола и при такива неточности постоянно е мъчно да спечелиш. Освен това не създадохме задоволително рискови положения пред вратата на Шефилд, с цел да вкараме още. Липсваше ни магия, а те се бранеха добре. Поздравявам Шефилд за резултата, който реализира, само че ние просто нямахме верните хрумвания и решения ", изясни Солскяер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР