Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер защити Давид Де

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер защити Давид Де
Коментари Харесай

Солскяер: Де Хеа все още е най-добрият вратар в света

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер отбрани Давид Де Хеа от рецензиите след грешката на испанеца при гола на Стивън Бергвайн в дуела с Тотнъм (1:1). След срещата легендата на " алените дяволи " Рой Кийн назова Де Хеа " най-надценения вратар ".

" Давид е най-хубавият вратар в света. Той получи два гола в последните седем мача, в които игра. В това число влизат две срещи с Манчестър Сити и дуели с Челси, Тотнъм и Евертън. Голът против Евертън беше непредвиден, можеше да го избави. Той обаче е правел невероятни спасявания за нас и ни е печелил мачове, тъй че аз мисля, че е най-хубавият вратар в света ", съобщи Солскяер.

Утре Ман Юнайтед излиза против Шефилд Юнайтед, където пък чартърен играе различен вратар на " алените дяволи ", който прави страховит сезон - Дийн Хендерсън.

" Различно е да играеш за Шефилд Юнайтед и Манчестър Юнайтед. За мен двете години, които той прекара там, бяха фантастични за развиването му. Учи се от самото начало. В него има пристрастеност и той желае да бъде най-хубавият. Мисля, че един ден той ще №1 на Англия и Манчестър Юнайтед. От него зависи да продължи да се развива ", добави норвежецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР