Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер смята, че след

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер смята, че след
Коментари Харесай

Солскяер: Със селекцията, която направихме, можем да спечелим титлата в Англия

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер счита, че след подсилването през това лято тимът му към този момент е изцяло кадърен да се бори за купата в Премиър лийг. Според норвежеца точно представянето в шампионата е най-важният индикатор за напредъка на един тим. Солскяер е подложен на критика, че към момента не е спечелил нито един трофей като управител на " алените дяволи " и макар че подценява трофеите от шампионатите за купите, спечелването на отличие още веднъж ще бъде един от главните фактори, по които ще се прави оценка неговата работа.

" Знаем, че сме добър тим, само че ни би трябвало още малко, с цел да стигнем там, където желаеме да бъдем, и да печелим титли. Аз съм вдъхновен от този състав. Не мисля, че има нещо, което е оттатък опциите на тези момчета. Въпросът е по какъв начин ще се оправим от този миг до края на сезона. Ако искаш да си най-хубавият, би трябвало да живееш като най-хубавия, да работиш като най-хубавия и да се представяш на равнище на всеки три дни. Ще бъде мъчно, само че несъмнено е допустимо.

Според мен напредъкът се вижда най-добре по отношение на класирането в лигата. Това е солта и пипера на един сезон. По този метод може да видите дали сте способни да се справите с възходите и паденията. Всеки шампионат може да ти донесе трофей, само че това от време на време е единствено за егото на някои мениджъри и клубове “, съобщи Солскяер пред " Скай спортс “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР