Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не пожела да

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не пожела да
Коментари Харесай

Солскяер: Финансовият феърплей ни дава правила, които да спазваме

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не пожела да разяснява решението на Спортния трибунал, който анулира назанието на Манчестър Сити, наложено от УЕФА за нарушение на Финансовия феърплей.

" Други хора могат да разясняват, само че това не е моя работа. Финансовият феърплей бе основан, с цел да поддържа футболните клубове да бъдат устойчиви. Освен това ни дава правила, които да съблюдаваме. Нека други хора дискутират кое е вярно и кое е неверно ", съобщи Солскяер.

" Червените дяволи " може да се окажат пострадали от решението на съда, защото това може да докара до безучастие в Шампионската лига. Манчестър Сити бе осъден да не играе в евротурнирите за два сезона. Това означаваше, че петият в класирането на британското състезание щеше да се класира за ШЛ. Сега първите четири тима ще имат това право, а сега Юнайтед е точно пети.

‘But it’s also important that we adhere, and they also give us rules to adhere to.'

Ole Gunnar Solskjaer reacts to Manchester City's ban from the Champions League being overturned https://t.co/ulVODRMw8F
— Metro Sport (@Metro_Sport) July 15, 2020
Колегите на Солскяер Юрген Клоп и Жозе Моуриньо нямаха проблеми да изкажат мнението си по въпроса. Португалецът дефинира решението на съда като " срам ", а мениджърът на Ливърпул сподели, че това не е " добър ден за футбола ". Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР