Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира обновяването на

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира обновяването на
Коментари Харесай

Солскяер: Трябва да гледаме цялата картина и къде е най-добре да похарчим пари

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер разяснява обновяването на своя отбор, което тече откогато той е отпред на "червените дяволи ", измененията в света на футбола, предпоставени от пандемията от ковид, както и намаляването на прехвърлянията, което предвижда. Норвежецът изрази мнение, че огромните тим, които са съществено наранени финансово от рецесията, занапред ще би трябвало да намерят нови подходи към своите сформира и да са доста по-внимателни в харченето на огромни суми.

"Винаги съм казвал, че с Антони Марсиал, Мейсън Грийнууд и Единсон Кавани можем да сме доста рискови, разполагаме с положителни варианти. Разбира се, постоянно търсим и се оглеждаме за най-хубавите играчи. Винаги гледаме да подобрим това, с което разполагаме в отбора. Но в никакъв случай не съм мислил - Кавани стана на 34, а следващата година ще е на 35, както става в медиите. Това е напълно различен взор върху нещата. И въпреки всичко би трябвало да сме доста деликатни и да гледаме реалистично на нещата на и отвън терена. Правим някои подобреиния въз основата, на стадиона, би трябвало да гледаме цялата картина, какъв брой пари можем да похарчим и къде е най-добре да го създадем. Смятам, че ще виждаме все по-малко прехвърляния в света на футбола поради пандемията. Именно за това би трябвало да разгледаме разнообразни способи за обновяването на отбора. Имаме играчи в академията, които евентуално ще получат благоприятни условия. Всички клубове минават през тази обстановка, не сме единствените, " разяснява Солскяер.

Манчестър Юнайтед е втори в класирането на Премиър лийг на цели 15 от лидера Манчестър Сити, а довечера "червените дяволи " гостуват на Кристъл Палас от 22:15.
Премиър лийг 27 кръг, събота 6 март  Манчестър Сити 17:00предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР