Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер говори пред медиите

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер говори пред медиите
Коментари Харесай

Солскяер вярва, че Ман Юнайтед е готов да направи последната крачка към трофеите

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер приказва пред медиите преди утрешния първи 1/2-финален дуел против Рома в шампионата Лига Европа.

Норвежецът изрази вяра, че тимът ще премине тази фаза и ще се класира на край след четири следващи изгубени полуфинала в последните два сезона. Специалистът призна, че мечтае и за деня, в който ще може да вдигне първия си трофей като управител на Манчестър Юнайтед.

„ Рома е приказен тим. Имам фланелки на Тоти и Де Роси, които съм разменил с тях. Анализираме ги, откогато стана ясно, че ще играем с тях. Готови сме. Вечерта, в която ги победихме със 7:1 бе магична, Алан Смит бе превъзходен и Юнайтед сподели какво може. Искаме още веднъж такова показване. Нашата упоритост е да приключим сезона с трофей, който да честваме. Това ще значи доста за тази група от играчи. Справихме се чудесно, с цел да достигнем до 5 полуфинала, само че е време да създадем идната крачка. Мечтая за деня, в който ще подвигна трофей като управител на този тим. Това е, което градим тук. Веднага след отпадането ни от Шампионската лига сменихме фокуса към това да достигнем до финала в Лига Европа. Това е първокласен шампионат и ние му се любуваме “, сподели Солскяер на днешната си конференция.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР