Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е разочарован от

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е разочарован от
Коментари Харесай

Солскяер защити Де Хеа, но е ядосан на друг играч

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е отчаян от цялостното отношение на неговия тим при загубата с 0:2 от Уотфорд в среща от Премиър лийг. Тимът се показа доста едва и отстъпи след попадения в границите на 4 минути при започване на второто полувреме. За първото виновност носи вратарят Давид Де Хеа, който не се намеси добре при удар на Исмаила Сар.
 Уотфорд стигна до първата си домакинска победа за сезона против Ман Юнайтед
“Да, това беше неточност, само че това се случва във футбола - съобщи Солскяер. Давид се намираше в доста добра форма напоследък. Както споделих, има го това в играта.”

Мениджърът е по-скоро ядосан от пропуща на Джеси Лингард още при 0:0, когато той излезе самичък против вратаря и опита да го преодолее с копване на топката, само че в последна сметка не осъществя. “Не считам, че този метод на отиграване беше най-правилният, само че не аз бях на терена, а Джеси. По това време играехме добре и можехме да се оттеглим на отмора при 1:0. Понякога пропускаш, от време на време вкарваш”, продължи норвежецът.

“Стартирахме дуела едва и като цяло първото ни полувреме беше на доста ниско равнище. Все едно играхме в някой бенефис. Днес не заслужавахме нищо. Мога през целия ден да говоря”, сподели още Солскяер.

Премиър лийг 18 кръг, неделя 22 декември  Уотфорд 2:0краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР