Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че не е

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че не е
Коментари Харесай

Моуриньо: Не се радвам на второто място

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо съобщи, че не е изключително благополучен от второто място, което тимът му ще заеме в крайното класиране на Премиър лийг. “Червените дяволи” направиха нулево тъждество с Уест Хам в Лондон и ще финишират единствено след безапелационния първенец Манчестър Сити.

“Ние сме вторият най-хубав тим в шампионата. През този сезон за купата в това фантастично съревнование се бориха 6 отбора. Не съм доста щастлив от второто място, тъй като това не е в природата ми. Но когато разбрахме, че няма по какъв начин да станем първенци, задачата към този момент беше да приключим втори и я постигнахме”, показа Моуриньо.

“Не желая да подлагам на критика представянето ни. На почивката против Брайтън споделих, че ще загубим, а през днешния ден имах вяра, че ще спечелим. Сгреших, само че мисля, че организирахме мача добре. Към 80-ата минута осъзнахме, че точката ще ни е задоволителна и просто доиграхме срещата”, изясни Жозе.

“Сега ще се опитаме да съберем повече от 80 точки. Майкъл Карик ще е капитан на “Олд Трафорд” в последния мач в кариерата си. Давид де Хеа ще получи отмора, а ще играе Серхио Ромеро. Може да има и други промени”, добави португалецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР