Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо ще може да разчита

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо ще може да разчита
Коментари Харесай

Ибра ще е на пейката при завръщането си в ШЛ

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо ще може да разчита на нападателя Златан Ибрахимович във втори следващ мач, само че съвсем несъмнено шведът ще остане на пейката в срещата с Базел от група " А " на Шампионската лига, стана ясно след конференцията на " алените дяволи " преди идния мач в сряда.

Двубоят на стадион " Санкт Якоб " сигурно пропущат контузените Фил Джоунс, Ерик Байи и Майкъл Карик. Травмата на Джоунс няма да му разреши да играе и против Брайтън през уикенда, до момента в който Байи има късмет да се възвърне за срещата. В офанзива отборът може да разчита на всичко най-хубаво, включително и на плеймейкъра Хенрик Мхитарян, който не взе присъединяване при успеха с 4:1 над Нюкасъл в събота.

" Винаги ме питате за какво този играе и за какво оня не играе. Винаги едно и също нещо. Но има позиции, на които, в случай че нямаме контузени, постоянно има доста варианти за дадения мач. Например в средата на терена сега имаме Погба, Фелаини, Ерера, Матич и Мактоминей, тъй че чакам другата седмица да ме питате за някой от тях. Мхитарян не игра, тъй като избрах да пусна Рашфорд и Марсиал дружно. Сега ме питате за какво не е играл. Отговорът е елементарен - до момента в който ФИФА не направи промени в правилника, мога да пущам единствено по 11 индивида на терена ", сподели Моуриньо.

За Базел срещата пропуща осъденият полузащитник Таулант Джака, до момента в който Омар Габер, Хермано Вайлати и Рики ван Волфсвинкел са с контузии и по всяка възможност също ще пропуснат мача. Шампионска Лига 5 кръг, сряда 22 ноември  Базел 21:45предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР