Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се разгневи на английските

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се разгневи на английските
Коментари Харесай

Моуриньо се ядоса: Не искам нов договор

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се разгневи на британските медии, че го замесват в какви ли не клюки. Специалния бе спрегнат за предстоящ ментор на ПСЖ и даже се появиха информации, че е изискал съществено нарастване на заплатата, с цел да подпише нов контракт с „ алените дяволи”.

"Вие, британските медии, сте виновни за тази обстановка, тъй като един ден пишете, че ще подпиша за пет години за по милиард паунда на сезон, а различен ден пишете, че ще си потегли и ще отида в ПСЖ ", изригна португалският експерт преди утрешното гостуването на Манчестър Юнайтед против Бенфика в Шампионската лига.

"Отговорът е, че нищо не се случва. Няма да подписвам петгодишен контракт, нито ще вървя в Париж да поемам тамошния тим. В момента съм управител на Манчестър Юнайтед и имам контракт с този клуб, тъй че си извършвам прецизно отговорностите. Просто бях споделил, че това няма да е последният ми тим, а след тези мои думи някои хора се пробваха да злоупотребяват и да приказват злонамерени неща. Истината е, няма да подписвам петгодишен нов контракт, само че не мисля и да напущам ", отсече Моуриньо.

"Кажете ми, по какъв начин си представяте в актуалния футбол един управител да остане 15 или 20 години в даден тим? Арсен Венгер е последният останал от тези треньори. Според мен това е невероятно ", приключи Специалния, който към този момент е извършил съвсем половината от тригодишния си контракт с отбора, откакто го пое през лятото на 2016 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР