Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана изключително доволен от

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана изключително доволен от
Коментари Харесай

Моуриньо благодари на Матич и заяви: Той е всичко, което искаме от един футболист

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана извънредно удовлетворен от формалното обявяване на прехвърлянето на Неманя Матич. Спекулациите към привличането на отбранителния полузащитник се тиражираха в последните няколко седмици, а сръбският халф даже бе оставен отвън групата на Челси за турнето това лято. Смята се, че сумата на прехвърлянето е към 40 милиона паунда.

“Неманя е състезател на Манчестър Юнайтед и състезател на Жозе Моуриньо. Той съставлява всичко, което желаеме от един състезател - неизменност, упоритост и е екипен състезател. Искам да му благодаря за желанието му да се причисли към нас, тъй като без него, щеше да е невероятно да го имаме. Сигурен съм, че футболистите и играчите ще го обикнат. Приветствам нашият нов номер 31”, съобщи Моуриньо пред формалния уебсайт на “червените дяволи”.

Матич взима екипа с номер 31, който бе носен от Бастиан Швайнщайгер преди прехвърлянето му в Чикато Файър. Това е третото ново попълнение след привличането на Виктор Линдельоф и Ромелу Лукаку. Португалският управител към този момент съобщи, че желае четири нови попълнения през това лято, само че е подготвен да се помири и с три, като се има поради компликациите на трансферния пазар през това лято.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР