Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е получил подкрепата на

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е получил подкрепата на
Коментари Харесай

Моуриньо получи подкрепата на борда, името на Зидан засега не се обсъжда

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е получил поддръжката на борда на шефовете на клуба и за момента няма заплаха да бъде уволнен, твърди " Би Би Си ". Слабото показване на " алените дяволи " и загубата с 2:3 от Брайтън още веднъж повдигна тематиката за бъдещето на португалеца, за който се твърди, че така и така е в обтегнати отношение с част от управлението. Букмейкърите на Острова още веднъж сложиха името на Моуриньо преди всичко измежду любимците за уволняване, а в последните седмици британските и испанските медии стартират версията, че Зинедин Зидан ще бъде най-вероятният правоприемник на Специалния.

Източник от " Олд Трафорд " обаче изрично е отрекъл пред " Би Би Си ", че в борда се разисква възможна треньорска рокада.

Моуриньо не скри разочарованието си от това, че бордът не поддържа желанието му да бъде притеглен нов централен бранител и още един състезател, който да бъде опция на Антони Марсиал. Единствените нови попълнения в отбора през това лято са Фред и Диого Далот, който към момента е контузен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР