Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че “червените

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че “червените
Коментари Харесай

Тен Хаг с коментар за евентуалната продажба на Манчестър Юнайтед и предстоящия двубой с Лестър

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи, че “червените дяволи ” се развиват в вярната посока, а играчите му харесват натоварения график, защото това е метод да се развиват. Нидерландецът обаче бе корав, че към този момент той и играчите му не престават да мислят мач за мач и не се вглеждат в отборите, които са пред тях.

“Развиваме се в вярната посока, само че би трябвало да продължим да се борим, с цел да се върнем в Шампионската лига. Наясно сме, че има два метода за това - Премиър лийг или да спечелим Лига Европа. Това, което би трябвало да създадем, е да се сложим в добра позиция през април, тъй че към този момент мислите ни са съсредоточени само върху това във всеки идващ мач да сме по-добри от предходния. Това значи, че би трябвало да спечелим в неделя против Лестър и да вземем нови три точки. Това ще изисква доста сила, само че играчите ни харесват натоварения график и огромните мачове. Наясно са, че по този метод човек се развива, ” съобщи експертът.
 Битката сред Барселона и Манчестър Юн ще се помни дълго и по друга причина Битката сред Барселона и Манчестър Юн ще се помни дълго и по друга причина
Естествено, по-късно нямаше по какъв начин той да не отговори и по новината, която в последните дни от ден на ден се разяснява на всички места, а точно възможната продажба на клуба от семейство Глейзър на нови вложители.

“Разбира се, следим нещата, тъй като това е нашият клуб и ние сме ангажирани с него, само че се опитваме да се концентрираме върху футбола. Не съм приказвал със семейство Глейзър по тематиката, само че съм осведомен за развиването на процеса. Наслаждаваме се на момента, на това, което вършим дружно, и е доста прелестно да се работи в тази обстановка. Фокусът ни би трябвало да е върху мачовете и четирите шампионата, в които продължаваме да участваме, ” разяснява Тен Хаг.
 Ключов ден за бъдещето на Манчестър Юнайтед, вижте какво следва и какви са разновидностите Ключов ден за бъдещето на Манчестър Юнайтед, вижте какво следва и какви са разновидностите
Манчестър Юнайтед е трети в класирането на Премиър лийг с 46 точки, като е единствено на пет от водачите Арсенал и Манчестър Сити, само че лондончани имат мач по-малко. В неделя “червените дяволи ” ще одобряват Лестър на своя “Олд Трафорд ” от 16:00 българско време.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР