Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг за пореден път

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг за пореден път
Коментари Харесай

Тен Хаг: Няма да хвърляме пари на вятъра, искаме играчи, които могат наистина да ни помогнат

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг за следващ път удостовери, че би желал “червените дяволи ” да привлекат нов състезател в нападателен проект, само че не желае да хвърля пари напразно поради това. Тимът от “Олд Трафорд ” похарчи 220 милиона паунда за прехвърляния през последното лято, само че несигурното състояние към клуба сега, който бе разгласен за продажба от притежателите семейство Глейзър, прави малко евентуално даването на съществени средства за селекция през лятото. 
 Манчестър Юн се изкушава да предложи 60 млн. евро за още един френски национал Манчестър Юн се изкушава да предложи 60 млн. евро за още един френски национал
“Смятам, че имаме добър тим, когато всички играчи са здрави. С всички идващи мачове считам, че се нуждаем от укрепване. Но се нуждаем от някой, който може в действителност да способства, другояче просто хвърляш пари напразно, не подсилваш състава, това не ти оказва помощ. Също по този начин знам, че ние имаме положителни футболисти и доста клубове демонстрират интерес към тези, които не играят задоволително постоянно. Ние обаче се нуждаем от целия състав. Нуждаем се от дълбочина на състава и изключително в нападателен проект, ” съобщи Тен Хаг.
 Манчестър Юнайтед изпреварва Байерн и Интер за Тюрам Манчестър Юнайтед изпреварва Байерн и Интер за Тюрам
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР