Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг вярва, че

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг вярва, че
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг: Срещу Ливърпул бяхме под средното ниво, Бруно е вдъхновение за целия отбор

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг има вяра, че играчите му са си научили урока след мъчителната загуба от Ливърпул (0:7). Специалистът приказва пред медиите преди утрешния мач с Бетис в първи 1/8-финален конфликт в Лига Европа и защити Бруно Фернандеш, който получи най-вече рецензии след дуела на " Анфийлд ".

" Трябва да си извадим заключенията от мача с Ливърпул. Говорихме за това. Гледахме още веднъж дуела. Трябва да рестартираме и да реагираме. С играчите сме в една лодка. Печелим и губим дружно. В неделя объркахме всичко и в този момент би трябвало да се оправим с това.

Знаем, че постоянно има неуспехи в хода на един сезон. Ясно е, че това бе голям неуспех, само че ние имахме интервал от 23 мача, в които имахме една загуба. Това бе втората. Тя може да ни помогне в бъдеще. Срещу Ливърпул бяхме в действителност под междинното равнище, изключително като нрав.

Искаме да печелим титли и би трябвало да действаме по друг метод, с цел да го реализираме. В неделя получихме огромен урок. Приемаме го и продължаваме напред. Ще използваме цялата си сила, с цел да се фокусираме върху идващия мач.

Бруно дава сила на тима. Той е ентусиазъм за целия тим. Никой не е идеален, всеки прави неточности. Наистина съм благополучен, че имам Бруно в тима и съм удовлетворен от него капитан, когато Хари Магуайър не е на терена ", сподели Тен Хаг.
 Осимен би трябвало да отиде в Манчестър Юнайтед
Осимен би трябвало да отиде в Манчестър Юнайтед

Договорът на 24-годишния нападател с Наполи е до лятото на 2025 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР