Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг вярва, че привличането

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг вярва, че привличането
Коментари Харесай

Тен Хаг: Можем да победим всеки!

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг има вяра, че привличането на Андре Онана ще му помогне да промени някои детайли в играта на тима. Това лято " алените дяволи " привлякоха с изключение на него и Мейсън Маунт, а са доста близо и до завършването на прехвърлянето на Расмус Хойлунд. Нидерландският експерт приказва за първия си сезон в клуба, бъдещето на тима и семейство Глейзър.

" Винаги има изненади, някои положителни, някои отрицателни. Като управител би трябвало да се справяш с тези неща. Миналия сезон доказахме, че можем да победим всеки и не се опасяваме от никой. Но също така се видя, че не можем да го вършим непрекъснато. Това е стъпка, която би трябвало да създадем ", разяснява Тен Хаг.

Попитан дали прекомерно доста време се отделя да се приказва за отнемането на капитанската лента на Хари Магуайър или предишния сезон за бъдещето на Кристиано Роналдо, нидерландецът отговори: " Може да останете с сходно усещане, само че аз не виждам нещата по този начин. Ние градим един план. Искаме да печелим титли, тъй че би трябвало да влагаме в метода, по който играем, би трябвало да влагаме в тима. Концентрацията ни не е върху един избран състезател ".

Треньорът не пожела да приказва за идващия Расмус Хойлунд, защото прехвърлянето още не е разгласен: " От дълго време съм във футбола. Първо би трябвало да приключим нещо, по-късно ще приказваме за него ".

Замяната на Давид де Хеа с Андре Онана: " Той е страховит вратар и има друг профил. Затова искахме да го притегли. С него нещо в играта ни ще се промени ".

Тен Хаг даде мнението си и за резултата върху футбола, който имат клубовете от Саудитска Арабия. " Има пари там и това притегля играчи. Отразява се на футбола в Европа, само че сега не го виждам като проблем за Висшата лига, тъй като това е мястото, където огромните футболисти желаят да играят ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР