Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг разкри, че е

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг разкри, че е
Коментари Харесай

Тен Хаг проговори за раздялата с Кристиано

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг разкри, че е схванал за желанието на Кристиано Роналдо да напусне клуба едвам след скандалното изявление на нападателя за TalkTV, в което той сподели, че не изпитва почитание към нидерландския треньор.

В изявлението с Пиърс Морган предишния месец Роналдо също сподели, че се усеща предаден от клуба и добави, че е отказал да влезе като запаса в мача от Висшата лига против Тотнъм, тъй като се е почувствал " предизвикан " от Тен Хаг.

След изявлението Юнайтед разгласи, че португалският национал ще напусне с неотложен резултат.

" Той искаше да напусне, беше напълно ясно. И когато състезател несъмнено не желае да бъде в този клуб, тогава той би трябвало да си тръгне ", сподели Тен Хаг пред английските медии в петък.

" Интервюто беше първият път, когато той сподели, че желае да напусне. За да направи тази стъпка, той знаеше следствията. Преди той в никакъв случай не ми е казвал, че желае да си тръгне. През лятото имахме един диалог. Той влезе и сподели: " Ще ти кажа след седем дни дали желая да остана ". След това се върна и сподели: " Искам да остана ", продължи загар Хаг, представен от Ройтерс.

Преди изявлението си Тен Хаг неведнъж сподели, че Роналдо е част от проектите му за акцията, като нидерландецът повтори, че е желал нападателят да остане в Юнайтед.

" Харесва ми да работя с играчи от международна класа. Знам, че те могат да трансформират нещата и да ви оказват помощ да постигнете задачите си. Исках той да остане от първия миг до в този момент. Направих всичко, тъй като оценявам качествата му. Искахме той да бъде част от нашия план и той да способства за Манчестър Юнайтед, тъй като той е страховит състезател, постигнал толкоз доста във футбола ", сподели още загар Хаг.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР