Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг призова ръководството на

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг призова ръководството на
Коментари Харесай

Тен Хаг поиска още нови играчи до края на януари

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг прикани управлението на клуба да вземе още нови попълнения преди затварянето на януарския трансферен прозорец. " Червените дяволи " към този момент се укрепиха с централния нападател Ваут Вегхорст, само че тимът играе на четири фронта и има проблем с натоварването на играчите и ротацията.

" Ако в идващите дни се отвори опция, аз бих я употребявал, само че това не зависи единствено от мен. Мисля, че в този клуб настройката постоянно би трябвало да бъде такава. Всеки ден би трябвало да ставаме все по-добри, тъй че в случай че има такива благоприятни условия, би трябвало да ги използваме. Аз виждам, върша изследвания, имам хрумвания и профили са укрепване на състава ", разяснява Тен Хаг преди дуела с Рединг от четвъртия кръг на ФА Къп довечера.

Според анализатори Манчестър Юнайтед се нуждае от укрепване в центъра на терена, където се разчита прекалено много на Каземиро, Кристиан Ериксен и Бруно Фернандеш, които не получават нужната отмора. " Имаме потребност от всички играчи в състава, с цел да ги развиваме, само че и най-много с цел да реализираме желаните резултати. Искаме да останем във всички шампионати допустимо най-дълго. Ще се борим за това и мисля, че това е нещо позитивно за развиването на клуба ", добави нидерландският експерт.

От през днешния ден до 26-ти февруари Манчестър Юнайтед ще изиграе девет мача във Висшата лига, ФА Къп, Карабао къп и Лига Европа. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР