Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг опита да намали

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг опита да намали
Коментари Харесай

Тен Хаг приземи играчите: Има още много неща за подобряване

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг опита да понижи еуфорията към отбора след успеха с 3:1 над Арсенал. Това бе четвърти следващ триумф за " алените дяволи ", като в предишния кръг те се постановиха и над огромния си враг Ливърпул. Нидерландецът обаче счита, че тимът му е едвам при започване на дълъг развой и към момента не е на равнището на най-силните тимове в Англия.

" Това е единствено началото на процеса и още сме надалеч от задачата. Трябва да стартираме да вършим нещата по-добре от метода, по който ги вършим сега. Това е нещо като инвестиция за бъдещето. Има какво да подобряваме, в случай че желаеме един ден да спечелим титли ", счита Тен Хаг.

" Това е еволюционен развой. Трябва всеки ден да поддържаме високите стандарти. Такива са моите условия като треньор, само че имам вяра, че и играчите ми имат същите високи условия към себе си. В състава имаме много футболисти, които знаят по какъв начин се печелят титли и би трябвало да донесат вярната настройка в съблекалнята. Всеки ден би трябвало да даваме най-хубавото от себе си ", добави експертът.

" Отборът сподели темперамент. Арсенал игра добре, само че и ние се защитавахме добре и в нито един миг не почувствах, че ще ни пречупят. Те владееха топката и се движеха добре с много креативност в предни позиции. Но ние имаме чудесна защитна линия и се отбранявахме с целия тим. има какво да подобряваме във връзка с пресата. Трябва да се научим по какъв начин да държим противника по-далеч от нашата врата. Трябва ни и повече успокоение с топка в крайници, с цел да диктуваме темпото на мачовете ", показа още нидерландецът.

Накрая той разяснява представянето на Антони, който дебютира по брилянтен метод с гол.

" Мисля, че всички видяха каква опасност съставлява той. Притежава експедитивност и креативност, който са потребни качества в Премиър лийг. Смятам, че ни липсваше подобен състезател на дясното крило. Джейдън Санчо и Маркъс Рашфорд могат да играят там, само че те се усещат по-комфортно отляво или в центъра на офанзивата. Сега имаме футболист, който е доста мощен по дясното крило, тъй че добавихме изчезналото парче в пъзела ", добави Тен Хаг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР