Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик Тен Хаг, не скри

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик Тен Хаг, не скри
Коментари Харесай

Тен Хаг очарован от футболистите на Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик Тен Хаг, не скри задоволството си след триумфа над Ливърпул с 2:1 на " Олд Трафорд ". Нидерландецът отсече след мача, че това е единствено началото за неговия отбор, който започва кошмарно сезона със загуби от Брайтън и Брентфорд.

" Можем да приказваме за тактичност, само че в последна сметка всичко опира до отношението на играчите в мача. Имаше връзка и борбен дух. Исках от тях друг подходи и друго отношение и те тъкмо това направиха. Това е единствено началото. Можем да играем с доста повече самообладание и повече заплаха. Бяхме тим и показахме добър дух - това видяхме през днешния ден.

Щастлив съм, че Рашфорд и Санчо вкараха головете. Фернандеш пое отговорност, а капитанската лента му вдъхна убеденост. С Варан демонстрираха водачество. Те направиха огромната разлика, само че не става дума единствено за тях. Трябват ни повече водачи. Когато искаш да печелиш ти трябват водачи и дух, който показахме през днешния ден. Днес представянето ми хареса, само че би трябвало да го демонстрираме във всеки мач, а освен против Ливърпул.

Всеки един мач във Висшата лига е сложен. Имам тим и би трябвало да го употребявам. Имаме да изиграем 50-60 мача и ще избираме състава за всеки един. Не би трябвало да загатвам Магуайър и Роналдо - те са страхотни играчи и ще имат своята роля в бъдеще. Имаме точните играчи, уверен съм. Прозорецът не е затворил още. Имаме потребност от задоволителен брой играчи и качество също ", сподели още нидерландецът.
 Манчестър Юнайтед победи Ливърпул с 2:1 във Висшата лига
Ман Юнайтед на Тен Хаг се разсъни, " алените дяволи " удариха Ливърпул на " Олд Трафорд "

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР